Main menu

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2017.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2017.

За радост сваког детета - градимо мостове међу генерацијама
Од 2. до 6. октобра у Шиду

Опширније: ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2017.

Долази нам у госте писац Тоде Николетић

tode

Другари, у оквиру ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ у суботу 8. октобра у 12 часова долази нам у госте писац Тоде Николетић, један од најпопуларнијих ствараоца за најмлађе. Објавио је двадесетак књига за децу (поезија и позоришни комади).

Опширније: Долази нам у госте писац Тоде Николетић

ИЛУСТРАЦИЈА ЗМАЈЕВЕ РИЗНИЦЕ

ZMAJEVA RIZNICA DECA osnovne skole

Поводом обележавања Дечије недеље у Народној библиотеци „Симеон Пишчевић“ Шид у организацији Културно образовног центра Шид отворена је изложба Илустрација „Змајеве ризнице“, ауторке Сашењке Мељников Иванови. Изложба је благо Змајевих дечијих игара Нови Сад.

Опширније: ИЛУСТРАЦИЈА ЗМАЈЕВЕ РИЗНИЦЕ

Дечја недеља 2016.

decja2016

Манифестација Дечја недеља се сваке године одржава у месецу октобру, са циљем скретања пажње јавности на децу и младе, на дете као носиоца права, на потребе деце у породици, друштву и локалној заједници, на њихово право да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење потенцијала. Почиње акција „За мог гладног друга„ која траје до краја Дечје недеље у вртићима.

Опширније: Дечја недеља 2016.

Дечја недеља 2014.

plakat-1

Ове године, у складу са релевантним међународним и националним документима и позитивним прописима, Дечја недеља посвећује посебну пажњу оснаживању породице, и подстицању климе за остваривање права сваког детета да одраста у породичном окружењу.

Стога, Програм активности у 2014. години одвијаће се под мотом:

СВАКО ДЕТЕ СРЕЋНОГ ЛИЦА ЧУВА ЈЕДНА ПОРОДИЦА

Опширније: Дечја недеља 2014.

Посетиоци

Број прегледа чланака
1683035

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 419 гостију и нема пријављених чланова