Main menu

Биоскоп 7. и 8. децембар

7. децембар

16 и 18 часова

Залеђено краљевство 2 3D (сингхронизовано)

Биоскоп 7. и 8. децембар

Опширније: Биоскоп 7. и 8. децембар

Биоскоп 4. и 5. новембар

16 и 18.30 часова

Грдана - Господарица зла ( Maleficent: Mistress of Evil) 3D

Биоскоп 4. и 5. новембар

Садржај:
У Дизнијевој авантури “ГРДАНА ГОСПОДАРИЦА ЗЛА”, наставку филма из 2014. године који је био хит на биоскопским благајнама, Грдана и њена кума Ружица почињу да преиспитују сложене односе којима су везани, док их предстојећи догађаји наводе на различите смерове. Неочекивани савезници и мрачне нове силе улазе у игру. Године су биле наклоњене Грдани и Ружици. Њихов однос, рођен из сломљеног срца, освете и ултимативне љубави, цвета. Али мржња између људи и вила и даље постоји.

Опширније: Биоскоп 4. и 5. новембар

Биоскоп 6., 7. и 8. октобар

6. октобар

16 часова

Јети - Снежни човек (Abominable) 3D

jeti

Садржај:
Када тинејџерка Ји случајно сретне младог Јетија на крову зграде у којој живи, она и њени несташни другари Јин и Пенг, дају му име Еверест и упуштају се у епску авантуру како би магично створење поново ујединили са његовом породицом, на највишој тачки на Земљи. Али, ова дружина мораће увек да буде корак испред Берниша, старог богаташа који жели да зароби Јетија и зоолога др Заре, како би помогли Јетију да се врати кући.

Опширније: Биоскоп 6., 7. и 8. октобар

Биоскоп 24. и 25. септембар

24. септембар


16 и 18 часова

Прича о играчкама 4 3D

Биоскоп 24. и 25. септембар

Садржај:
Када Форки, играчка коју је Бони направила као део задатка, себе прогласи отпатком а не играчком, Вуди сматра да је његова улога да помогне Форкију да прихвати то да је он играчка. Али када Бони на породично путовање понесе целу банду играчака, Вуди ће се наћи у неочекиваној авантури у којој ће поново срести своју давно изгубљену пријатељицу, Бо Пип. После много година које је провела сама, њен авантуристички дух и живот у покрету изменили су њену нежну, порцеланску спољашњост. Вуди и Бо ће схватити да су, када оживе као играчке, потпуно различити, али и да им је то једна од најмањих брига.

Опширније: Биоскоп 24. и 25. септембар

Посетиоци

Број прегледа чланака
2079903