Main menu

Биоскоп 18. мај

16 часова

Украдена принцеза (синхронизовано)

Украдена принцеза

Садржај:
Руслан, изгубљени уметник, који машта о томе да постане витез, упознаје прекрасну Милу и заљубљује се у њу, не сумњајући ни трена да је она краљева кћи. Међутим, њихова срећа није дуго трајала. Зли чаробњак, Черномор украде Милу како би њену љубав претворио у своју чаробну моћ. Руслан креће у потрагу за украденом принцезом како би доказао да је љубав јача и од магије.

Опширније: Биоскоп 18. мај

Биоскоп 26. април

16 часова

Цврле - никад не летиш сам 3D (Ploey - you never fly alone)

cvrle

Садржај:
Главни јунак је Цврле који није научио да лети на време кад његова породица мигрира у топлије крајеве, те он мора да нађе начин да се избори са зимом, непријатељима, али и самим собом, како би поново био са својом породицом у пролеће. Цврле креће у велику авантуру у којој ће му помоћи И пријатељи.

Опширније: Биоскоп 26. април

Биоскоп 11. април

16 часова

Патуљци узвраћају ударац 3D (Gnome Alone)

patuljci
Садржај:
Када девојчица Клои открије да у њеној новој кући вртни патуљци нису оно што се чинило да јесу, мора да одлучи како да поступи. Патуљци се наиме боре против злих Трогса који стижу из друге димензије.

Опширније: Биоскоп 11. април

Биоскоп 15. март

 

16 часова

Пчелица Маја 2: Медене игре 3D синхронизовано

maja2
Садржај:
Пчелица Маја се појавила пре више од стотину година и убрзо постала једна од најчитанијих књига тог времена, омиљена и код одраслих и код деце. Након првог филма који је одушевио публику свих генерација, стиже нам наставак медене приче. Мајина је кошница и овог пута препуна узбуђења. Лето се завршило и стигао је представник из Буззтрополиса с важном поруком за краљицу. Хоће ли њену кошницу коначно позвати на Медене игре?
Опширније: Биоскоп 15. март

Биоскоп 13. и 14. фебруар

16 часова

Коко 3D- синхронизовано

 coco
Садржај:
Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје. Дизни/Пиксаров филм „Коко“ стиже у биоскопе 28. децембра 2017.
Опширније: Биоскоп 13. и 14. фебруар

Посетиоци

Број прегледа чланака
1435473

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 111 гостију и нема пријављених чланова