Main menu

Биоскоп 21. март

16 часова

Ричард рода 3D (Richard the Stork) синхронизовано

RichardTheStork

Садржај:
Врабац Ричард, сироче ког су од рођења одгајале роде, верује да је један од њих. Али кад дође време за миграцију, његова породица рода мора да му открије прави идентитет и да га остави у шуми, јер не би преживео путовање до Африке. Одлучан у томе да докаже да је он ипак рода, Ричард ће кренути сам на југ, али ће му се придружити ексцентрична сова с измишљеним пријатељем и нарцисоидни папагај, диско-певач. На овом епском путовању, они ће набасати на бројне препреке, попут смртоносних шишмиша, голубова који су зависници од интернета, врана мафијаша и громогласног џамбо џета. Кад коначно стигну у Африку, Ричард ће морати да спаси свог брата роду из канџи чудовишног медоједног јазавца. Најмања рода ће морати да научи да посматра себе као највећег врапца како би ослободила свој прави потенцијал и поново се ујединила са својом породицом.

18 часова

Лепотица и звер 3D (Beauty and the Beast)

lepotica

Садржај:
„Лепотица и звер“ је бајковита прича о путовању Беле, паметне, лепе и независне младе жене коју је заробила звер у замку. Упркос страху, она ће се спријатељити са зачараном послугом замка и научиће да превазиђе одвратну спољашњост звери и схватиће да се добродушни прави принц налази унутра. У филму играју Ема Вотсон у улози Беле, Ден Стивенс у улози Звери, Лук Еванс у улози Гастона, згодног, али површног сељака који заводи Белу, оскаровац Кевин Клајн у улози Мориса, Белиног ексцентричног оца, Јуан Мекгрегор у улози Лумијера, свећњака, номинован за Оскара Стенли Тучи као Каденза, цимбал, шестострука добитница награде Тони, Одра Мекдоналд у улози мадам Де Гардероб, ормара, номинован за Оскара Иан Макелен као Когсворт, сат изнад камина и двострука добитница Оскара Ема Томсон у улози чајника, гђе Потс.


20:30 часова

Конг: Острво лобања 3D (Kong: Skull Island)

kong

Садржај:
Разнолику екипу истраживача окупила је авантура на непознатом, неистраженом острву у Тихом океану - лепо, али и опасно - не знају да су ушли у простор митског Конга.


цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
1554492

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 194 гостију и нема пријављених чланова