Main menu

17 часова

Хотел Трансилванија 3 - Одмор почиње (синхронизовано) 3D

Hotel Transylvania 3

Садржај:
Како је управо Дракула тај који осигурава да другима угодно прођу њихови празници, сада је време за његов одмор око којег ће неко други да води бригу. Луксузном крстарењу не може одолети ни остатак Дракулиног чопора те се и они придружују путовању. Чудовишта се на крузеру фантастично забављају уживајући у свим садржајима који им крузер нуди, од различитих спортских активности до феноменалне и преукусне хране до егзотичних екскурзија.

Но оно што им у једном тренутку ипак прекине забаву је једна неочекивана љубав.
Наиме, чим напусте луку развија се романса између Дракуле и мистериозне бродске капетанице Ерике. Сада је ред на Мејвис да глуми заштитнички настројеног родитеља и покуша да раздвоји свог оца и Ерику. Но нико не зна да је Ерика заправо потомак Абрахама Ван Хелсинга, древног непријатеља Дракуле и свих осталих чудовишта.

21 час

Мегалодон: Предатор из далеких дубина 3D

The Meg poster

Садржај:
Када се међународни подводни центар, ког воде кинески научници, нађе на удару непознате опасности док на дну Маријанског рова стоји уништена и онеспособљена подморница, др. Занг Сујин, водећи океанограф у центру, позива у помоћ бившег поморског капетана и стручног рониоца Џонаса Тејлора (Стетам). Он тада улази у авантуру која је равна самоубиству.

цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
2251550