Main menu

Премијера представе НЕЋУ ДА ЋУТИМ

Премијера представе НЕЋУ ДА ЋУТИМ

текст и режија - Цветин Аничић

Представа говори о доказивању жртве да је жртва... Обавијена наранџастом бојом - бојом упозорења...Испред публике 7 жена објашњава и доказује да су жртве свакодневно...седам дана у недељи ...а оне само желе да буду жене ...

Опширније: Премијера представе НЕЋУ ДА ЋУТИМ

ДЕЧЈА СЦЕНА У ФЕБРУАРУ

Културно образовни центар у реконструисаној сали отвара дечју сцену, сваке недеље од 18 часова наши малишани ће моћи да уживају у дечјим представама.
Уз сценске приказе како класичних бајки тако и савремених текстова деца ће одрастати и тако стицати једну позоришну културу.
 
vitzamini

04. фебруар 2018. године у 18 часова
представа "Витамини здрави фини"

Опширније: ДЕЧЈА СЦЕНА У ФЕБРУАРУ

ЧИПКА И ЧОКОЛАДА - БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД

15. децембра у 20 часова

Представа “ЧИПКА И ЧОКОЛАДА” је настала по истоименом роману који су написали Данијела Божичковић Радуловић, Антилета Ана Живковић и Станко Холцер који је уједно и продуцент  представе

cipka plakat

Представа је осмишљена као БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД у коме  једна плавуша по имену Чупка и једна црнка по имену Чарна као две најбоље другарице причају о својим искуствима из заједничкога живота. Увек актуелни мушко-женски проблеми приказани су у овом сценско-музичком перформансу. Посебна похвала је што је све смештено у  ТВ шоу под називом ОПУШТЕНО, а сама идеја је изазвала одличну интеракцију са публиком.

Опширније: ЧИПКА И ЧОКОЛАДА - БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД

Прича се по граду

Позоришна представа "Прича се по граду"

Prica se po gradu

У уторак 18. октобра 2016. са почетком у 20 часова у сали Културно образовног центра Шид гостује позоришна представа "Прича се по граду".

Интригантна комедија, „Прича се по граду“, у режији Сташе Копривице, говори о томе како један злобни трач може да окрене животе четири жене наглавачке.

Опширније: Прича се по граду

Државни посао – са телевизором

drzavni posao reklama

Представа "Државни посао – са телевизором" у новом издању, у великој сали Културно образовног центра у Шиду, 29. септембра у 20 часова

Опширније: Државни посао – са телевизором

Посетиоци

Број прегледа чланака
1683060

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 441 гостију и нема пријављених чланова