Main menu

51. Покрајинска смотра рецитатора

51. Покрајинска смотра рецитатора

У Сечњу се 12. априла одржала 51. Покрајинска смотра рецитатора "Песниче народа мог" за млађи и средњи узраст. На смотри је учествовало 116 рецитатора у онлајн формату а нашу Општину Шид су представљали:
Јовановић Лаура из ОШ "Сремски Фронт" из Шида у млађем узрасту као и Срна Аничић и Лена Шуваковић из ОШ "Бранко Радичевић" из Шида средњем узрасту.

Опширније: 51. Покрајинска смотра рецитатора

Зонска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Зонска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

На зонској смотри рецитатора „Песниче народа мог„ која је одржана 15. марта 2021. годинеали у онлајн формату. Од укупно 112 рецитатора из Општине Шид пласирало се 15 рецитатора и стекли право да представљају нашу општину на 52. Покрајинској смотри рецитатора „Песниче народа мог„ која ће се одржати oд 27. до 29. априла 2021. године такође у онлајн формату.

Опширније: Зонска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2021.

17. марта са почетком у 9 часова у сали Културно образовног центра у Шиду одржана је Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог„ у категорији млађег узраста. На смотри је учешће узело 30 малишана из школа у општини Шид.

Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2021.

Опширније: Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2021.

Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Културно образовни центар Шид као и сваке године организатор је смотре рецитатора „Песниче народа мог„ на општинском нивоу. Ове године је Републичка смотра 51-ти пут (јер прошле године није одржана) исто тако је и са смотром на покрајинском нивоу.

Опширније: Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2020.

ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2020.

10. марта у сали Културно образовног центра у Шиду одржана је Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог„ у категорији средњег узраста у коме је учешће узело 29 ученика. Стручни жири кога чине драмски уметник-глумац Милан Тубић и Цветин Аничић стручни сарадник за сценску делатност при КОЦ-у пратио је рецитаторе и Нада Рудић организатор и одабрао најбоље.

Опширније: ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2020.

Посетиоци

Број прегледа чланака
2585468