Main menu

Акустични концерт групе ВАН ГОГ

Акустични концерт групе ВАН ГОГ

У сали Културно образовног центра у Шиду 29. децембра у 20 часова биће одржан акустични концерт групе ВАН ГОГ

Опширније: Акустични концерт групе ВАН ГОГ

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

У организацији Културно образовног центра Шид и Књижевне заједнице ШИД 6. новембра 2018. године са почетком у 18 часова у просторијама Народне библиотеке “Симеон Пишчевић“ у Шиду биће одржано књижевно вече.

Опширније: КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НТЦ СИСТЕМА УЧЕЊА

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НТЦ СИСТЕМА УЧЕЊА

Културно образовни центар Шид организује у среду, 28. марта, презентацију НТЦ система учења, под називом „Деца се играју, мисле и уче“. НТЦ је скраћеница од „Никола Тесла Центар“ - Одсек МЕНСЕ за даровите. НТЦ систем учења је специјализовани програм за едукацију родитеља који усвојено знање и вештине могу да примене у свакодневним активностима у раду са децом.

Опширније: ПРЕЗЕНТАЦИЈА НТЦ СИСТЕМА УЧЕЊА

63. београдски сајам књига

63. београдски сајам књига

У календару културних дешавања југоисточне Европе централно место крајем октобра већ деценијама припада Међународном београдском сајму књига. Ова регионално највећа манифестација посвећена књизи бави се промоцијом књижевног стваралаштва и образовања, културном разменом са иностранством и покретањем актуелних књижевних и друштвених питања.

Опширније: 63. београдски сајам књига

Школа балета и савременог плеса

Школа балета и савременог плеса

Културно образовни центар у Шиду има за циљ ширење културне и уметничке делатности и зато после дуже паузе поново покреће часове балета. Водитељ балета је истакнута уметница, балетски и плесни педагог и кореограф Марина Ђурић из Земуна. Марина је од 2007. до 2009. године радила у КОЦ-у Шид, увела часове класичног балета и остварила изузетне резултате на том пољу. Марина свој педагошки рад заснива на интердисциплинарном и интерактивном раду.

Опширније: Школа балета и савременог плеса

Посетиоци

Број прегледа чланака
1701071

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 194 гостију и нема пријављених чланова