Main menu

16 и 18.30 часова

Грдана - Господарица зла ( Maleficent: Mistress of Evil) 3D

Биоскоп 4. и 5. новембар

Садржај:
У Дизнијевој авантури “ГРДАНА ГОСПОДАРИЦА ЗЛА”, наставку филма из 2014. године који је био хит на биоскопским благајнама, Грдана и њена кума Ружица почињу да преиспитују сложене односе којима су везани, док их предстојећи догађаји наводе на различите смерове. Неочекивани савезници и мрачне нове силе улазе у игру. Године су биле наклоњене Грдани и Ружици. Њихов однос, рођен из сломљеног срца, освете и ултимативне љубави, цвета. Али мржња између људи и вила и даље постоји.

Предстојеће венчање између Ружице и принца Филипа је повод за велико славље у краљевству, јер такви догађаји и служе зближавању два света. Када неочекивани сусрет уведе нову, моћну алијансу, Грдана и Ружица биће на супротстављеним странама, стављајући на проверу њихову оданост и постављајући питање да ли оне заиста могу бити права породица.

21 час

Џокер (Joker)

Биоскоп 4. и 5. новембар

Садржај:
До сада смо у улогама Џокера гледали легендарног Џека Николсона и Хита Леџера , а сада мрачну улогу преузима Хоакин Финикс. Ово је неиспричана прича о једном од најпознатијих и најозлоглашенијих негативаца. Џокер је измишљени лик, супернегативац који се појављује у ДЦ стриповима. Кроз своја стриповска појављивања, Џокер је приказан као високо интелигентан криминалац чија је карактеризација варирала током различитих раздобља. Редитељево истраживање Артура Флика, човека којег је друштво одбацило, није само студија о карактеру, већ пуно више од тога.

цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

Посетиоци

Број прегледа чланака
2524095