Main menu

Пројекат “Триглав Осигурање Србија у ритму Европе” намењен је деци у основним и средњим школама и осмишљен у складу са Европском повељом о учешћу младих у животу на општинском и регионалном нивоу, Белом књигом ЕУ о младима, Националном стратегијом за младе Републике Србије и Акционим планом политике за младе у Војводини.

u-ritmu

Циљ пројекта је подстицање, развијање, препознавање и очување младих талената у Србији, промоција интеркултуралности, толеранције, равноправности полова, поштовање људских права, различитости, сарадње и доживотног учења.

У оквиру програма пројекта, организују се бесплатне едукације за децу која су саставни део пројекта. Едукације се реализују у виду 4 различите секције: хор, модерни плес, фолклор И водитељство.. 

u-ritmu1
 
Концерт ће се одржати у понедељак 23.05.2011. године на Тргу културе КОЦ-а са почетком у 20:30 часова. На концерту ће поред деце шидске опчтине наступити и Јелена Томашевић, Алекса Јелић и Ана Штајдохар.Изводиће се евровизијски и беовизијски хитови. Поред њих ће наступити СКУД „Свети Сава“ из Шида.

u-ritmu2

Земља партнер је Турска и овом приликом амбасадор Турске ће бити гост у нашем граду.

Посетиоци

Број прегледа чланака
1766923

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 211 гостију и нема пријављених чланова