Main menu

 

u-ritmu23. марта 2012.године, на Убу са почетком у 15 часова, заказано је снимање емисије поводом завршетка сезоне у оквиру пројекта „Србија у ритму Европе“.

У емисији ће бити представљена општина Шид и овогодишњи учесници пројекта, наши млади таленти и показати своја знања, вештине и умећа, која су стекла у десетомесечном периоду обуке од стране врхунских стручњака из области хора, новинарства, соло певања, модерног плеса и фолклора.

Деца која ће у петак на снимању представити нашу општину Шид, едукују се у оквиру овог пројекта, како би били спремни за наступ на градском Тргу испред Културно образовног центра Шид у априлу месецу. Као гости и подршка младим шидским талентима, наступиће чланови нашег извођачког ансамбла СКУД-а „Свети Сава“ и на прави начин представити нашу Општину.

Циљ манифестације је подстицање, развијање, препознавање и очување младих талената у Србији, промоција интеркултуралности, толеранције, равноправности полова, поштовање људских права, различитости, сарадње и доживотног учења.

СКУД „Свети Сава“ наступиће са кореографијом:

Игре из Срема „Кисел воде“
Кореограф: Радован Грчић
Арр. Драгослав Крсмановић

Посетиоци

Број прегледа чланака
1766890

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 226 гостију и нема пријављених чланова