Main menu

 У петак 27.априла 2012.године са почетком у 20.30 часова, на платоу испред Културно – образовног центра Шид одржан је концерт манифестације"Триглав осигурање Србија у ритму Европе".

Picture-165

Манифестација "Триглав осигурање Србија у ритму Европе" је концертно-телевизијског карактера. Наш град Шид је био први по реду концерт који је одржан у оквиру ове манифестације.У Манифестацији учествује 8 000 деце из основних и средњих школа из 25 градова Србије. Професори, магистри и академици из Београда, у сарадњи са директорима школа, одабирали су децу са талентима из области: соло певања, хора, фолклора, модерног плеса и водитељства, и обучавали их потпуно бесплатно два пута недељно (почевши од септембра). Након десетомесечне бесплатне обуке, деца су добила шансу да на градским трговима својих градова, на спектакуларној бини, покажу својим суграђанима шта су то научила током тог периода.

Picture-125

Поред деце наше Општине која су се припремала 10 месеци у оквиру овог пројекта, учествовали су чланови СКУД-а "Свети Сава" у категорији свих узраста. Ове године смо нашим суграђанкама и суграђанима пружили прилику да упознају и уживају у песмама двојице финалиста познате ТВ емисије „Први глас Србије“ Терзија Игора и Митровић Филипа, који су посебно одушевљење изазвали код млађе женске популације.
Амбасадор ктитор града Шида, ове године је био Амбасадор Финске.

Посетиоци

Број прегледа чланака
1766848

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 148 гостију и нема пријављених чланова