Main menu

Представа РАСЛО МИ ЈЕ БАДЕМ ДРВО

Представа "Расло ми је бадем дрво" Живојина Павловића у режији Милене Павловић Чучиловић биће изведена 9. марта у 20 часова на сцени Културно образовног центра у Шиду.

Новела "Расло ми је бадем дрво" представља жал за мирним, веселим, безбрижним временима и грађанском, интелектуалном класом која изумире.

Представа РАСЛО МИ ЈЕ БАДЕМ ДРВО

"Наша представа говори о носталгији. Почиње са умирањем и рађањем, кроз опраштање. Носталгија за детињством, младошћу, прошлошћу, бољим временима је наша тема.Тако, кроз комад, пратећи развојни пут Благоја, постајемо свесни пролазности живота", истиче сиже ове представе редитељка и кћерка великог редитеља.

Опширније: Представа РАСЛО МИ ЈЕ БАДЕМ ДРВО

Премијера представе НЕЋУ ДА ЋУТИМ

Премијера представе НЕЋУ ДА ЋУТИМ

текст и режија - Цветин Аничић

Представа говори о доказивању жртве да је жртва... Обавијена наранџастом бојом - бојом упозорења...Испред публике 7 жена објашњава и доказује да су жртве свакодневно...седам дана у недељи ...а оне само желе да буду жене ...

Опширније: Премијера представе НЕЋУ ДА ЋУТИМ

ЧИПКА И ЧОКОЛАДА - БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД

15. децембра у 20 часова

Представа “ЧИПКА И ЧОКОЛАДА” је настала по истоименом роману који су написали Данијела Божичковић Радуловић, Антилета Ана Живковић и Станко Холцер који је уједно и продуцент  представе

cipka plakat

Представа је осмишљена као БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД у коме  једна плавуша по имену Чупка и једна црнка по имену Чарна као две најбоље другарице причају о својим искуствима из заједничкога живота. Увек актуелни мушко-женски проблеми приказани су у овом сценско-музичком перформансу. Посебна похвала је што је све смештено у  ТВ шоу под називом ОПУШТЕНО, а сама идеја је изазвала одличну интеракцију са публиком.

Опширније: ЧИПКА И ЧОКОЛАДА - БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД

ДЕЧЈА СЦЕНА У ФЕБРУАРУ

Културно образовни центар у реконструисаној сали отвара дечју сцену, сваке недеље од 18 часова наши малишани ће моћи да уживају у дечјим представама.
Уз сценске приказе како класичних бајки тако и савремених текстова деца ће одрастати и тако стицати једну позоришну културу.
 
vitzamini

04. фебруар 2018. године у 18 часова
представа "Витамини здрави фини"

Опширније: ДЕЧЈА СЦЕНА У ФЕБРУАРУ

Прича се по граду

Позоришна представа "Прича се по граду"

Prica se po gradu

У уторак 18. октобра 2016. са почетком у 20 часова у сали Културно образовног центра Шид гостује позоришна представа "Прича се по граду".

Интригантна комедија, „Прича се по граду“, у режији Сташе Копривице, говори о томе како један злобни трач може да окрене животе четири жене наглавачке.

Опширније: Прича се по граду

Посетиоци

Број прегледа чланака
1993140

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 351 гостију и нема пријављених чланова