Main menu

ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2020.

ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2020.

10. марта у сали Културно образовног центра у Шиду одржана је Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог„ у категорији средњег узраста у коме је учешће узело 29 ученика. Стручни жири кога чине драмски уметник-глумац Милан Тубић и Цветин Аничић стручни сарадник за сценску делатност при КОЦ-у пратио је рецитаторе и Нада Рудић организатор и одабрао најбоље.

Опширније: ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ 2020.

Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Културно образовни центар Шид као и сваке године организатор је смотре рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ на општинском нивоу

Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Републичка смотра се одржава по 51. пут и то у години у којој се обележава: 120. година од рођења Душана Васиљева; 140. година од рођења Владислава Петковића Диса и 110. година од смрти Лазе Костића као и 10. година од смрти Весне Парун.

Опширније: Општинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Зонска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Зонска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

На зонској смотри рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ која је одржана у Сремској Митровици 23. и 24. марта 2019. године. Од укупно 129 рецитатора нашу општину је представљало 16 такмичара а у виши ранг такмичења на 51. покрајинску смотру рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ која ће се одржати у Сечњу oд 12. до 14. априлу 2019. године пласирало се 5 наших такмичара.

Опширније: Зонска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Покрајинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

У Сечњу се од 12. до 14. априла одржала 50. покрајинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Покрајинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

На смотри је наступило 163 рецитатора а нашу општину су представљали:
Ивана Зорњан и Рађевић Драган из Гимназије “Сава Шумановић“, Алимпијевић Петар из Техничке школе “Никола Тесла“ у старијем узрасту. Срна Аничић из ОШ “Бранко Радичевић“ из Шида и Весна Вукадиновић из ОШ “Сава Шумановић“ из Ердевикау средњем узрасту.

Опширније: Покрајинска смотра рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

5. марта са почетком у 9 часова у сали Културно образовног центра у Шиду одржана је Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог„ у категорији средњег узраста у коме је учешће узело 48 ученика. Стручни жири кога чине драмски уметник-глумац Милан Тубић и Цветин Аничић сртучни сарадник за сценску делатност при КОЦ-у пратио је рецитаторе и Нада Рудић организатор и одабрао најбоље.

Опширније: ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ

Посетиоци

Број прегледа чланака
2328614