Main menu

41. ФЕДАС

fedas-2013

На завршници 41-ог ФЕДАС-а, фестивала драмских аматера Срема у Иригу одабране су представе за покрајинску смотру и остале фестивале у Војводини.

Опширније: 41. ФЕДАС

50. сусрети аматерских друштава Војводине

Од 18. до 26. маја одржани су 50. сусрети аматерских позоришта у Старој Пазови, на којима је учествовало девет позоришта из целе Војводине.

50SAPDV

Стручни жири је био у саставу: Симон Грабовац театролог и књижевник из Новог Сада, Весна Ждрња глумица и професор дикције на Академији драмских уметности у Новом Саду и Милан Белегишанин редитељ из Новог Сада. Коначном одлуком жирија на републичку смотру у Кулу пласирале су се три представе: „Пандорина кутија“ позориште из Сечња, „Мулен Руж“ из Шида и представа „Цврчак“ из Сенте.

Опширније: 50. сусрети аматерских друштава Војводине

Општинска смотра аматерских позоришта

 Културно образовни центар Шид је као и сваке године организатор Смотре аматерских позоришта на подручју општине Шид. Општинска смотра ће се одржати у суботу 24. марта 2012.године, на сцени Културно образовног центра са почетком у 20 часова.

moulen-ruz3

У оквиру смотре представиће се АП „Бранислав Нушић“, које ради при Културно образовном центру Шид, са представом „Мулен руж“.

Селектора смотре именује Завод за културу Војводине из Новог Сада, а ове године је то редитељ и глумац Александер Бако.

Општинска смотра аматерских позоришта

24.марта 2012.године, на сцени Културно образовног центра Шид, одржана је Општинска смотра аматерских позоришта.

moulen-ruz3

Селектор овогодишње смотре, редитељ и глумац АЛЕКСАНДЕР БАКО, је донео одлуку да се представа "Мулен руж" у извођењу глумаца АП "Бранислав Нушић", које ради при КОЦ-у, пласира на Зонску смотру аматерских позоришта.

Опширније: Општинска смотра аматерских позоришта

Посетиоци

Број прегледа чланака
2328599