Main menu

Србија у ритму Европе 2020

Србија у ритму Европе

У сали Културно образовног центра Шид одржаће се аудиција за талентоване младе певаче, плесаче и играче (од 12 до 20 година )из наше Општине Шид који ће нас представљати на такмичењу Србија у ритму Европе. Аудиција се одржава 22. јануара 2020. године са почетком у 12 часова. Такмичење Србија у ритму Европе ће се ове године одржати у јуну у Врању које је прошле године однело победу.

Опширније: Србија у ритму Европе 2020

Представа НОБЕЛОВАЦ И ЈА

Представа НОБЕЛОВАЦ И ЈА

Режија: Стефан САБЛИЋ
Улоге: Јелисавета Сека Саблић и Бранко Бане Видаковић

Ова комедија говори о оживљеној средњошколској љубави која, када се догоди у средњим годинама, може имати веома занимљиве и надасве комичне последице.

Опширније: Представа НОБЕЛОВАЦ И ЈА

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

У организацији Културно образовног центра Шид и Књижевне заједнице ШИД 6. новембра 2018. године са почетком у 18 часова у просторијама Народне библиотеке “Симеон Пишчевић“ у Шиду биће одржано књижевно вече.

Опширније: КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ

Акустични концерт групе ВАН ГОГ

Акустични концерт групе ВАН ГОГ

У сали Културно образовног центра у Шиду 29. децембра у 20 часова биће одржан акустични концерт групе ВАН ГОГ

Опширније: Акустични концерт групе ВАН ГОГ

63. београдски сајам књига

63. београдски сајам књига

У календару културних дешавања југоисточне Европе централно место крајем октобра већ деценијама припада Међународном београдском сајму књига. Ова регионално највећа манифестација посвећена књизи бави се промоцијом књижевног стваралаштва и образовања, културном разменом са иностранством и покретањем актуелних књижевних и друштвених питања.

Опширније: 63. београдски сајам књига

Посетиоци

Број прегледа чланака
2347959