Main menu

17 часова

Смотанко и Трапавко: Невероватна мисија (синхронизовано) 3D

smotanko trapavko

Садржај:

Мортадело и Филемон су два највреднија супер-шпијуна тајне агенције ТИА и прати их глас да решавају све криминалне случајеве које остали агенти не могу. Како би решили те задатке њих двојица користе маске и бизарне изуме који су у већини случајева бесмислени. Управо због тога њихове мисије постају непресушан извор забаве који до сада није виђен у свету шпијунаже.


18:45 часова

Лавиринт: Бег кроз згариште

Lavirint Beg kroz Zgariste

Садржај:

У следећем поглављу епске саге „Лавиринт“, Томас (Дилан О’Брајен) и Лединаши морају да се суоче са највећим изазовом до сада – мистериозном и моћном организацијом „WCKD“. Потрага за доказима о „WCKD“ одвешће их на Згариште, опустошени предео испуњен незамисливим препрекама. Након што су удружили снаге са покретом отпора, Лединаши улазе у борбу са супериорним непријатељем и откривају његове шокантне планове.


21 час

Хиљадарка (домаћи)

У хит комедији Ненада Ђурића окупила се најимпресивнија глумачка екипа у региону!

Hiljadarka poster

Садржај:

Младић Атиф Куртовић (Трифуновић) први пут у животу силази у рударску јаму како би наставио тачно тамо где је његов сада пензионисани отац стао и постаје рудар-ударник. Међутим, његова судбина се убрзо у потпуности мења када буде изабран за лице које ће красити највреднију новчаницу у држави, новчаницу у износу од хиљаду динара (тзв. „хиљадарку“). Тако ће се Атиф убрзо наћи на путу за Београд где ће га Титов лични фотограф (Перван) усликати и тако постаје део историје. У целокупну причу ускоро улази и млада девојка чији надимак није случајно „Хиљадарка“ (Буква) у коју се Атиф до ушију заљубљује. Када Тито (Којо) најави своју личну посету Атифовом родном градићу за све јунаке ове симпатичне приче почиње авантура коју ће памтити до краја живота.

Жанр:      комедија, драма
Глумци:   Бранислав Трифуновић, Аида Буква, Моамер Касумовић
Режисер:  Ненад Ђурић

цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
1736498

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 162 гостију и нема пријављених чланова