Main menu

16 часова

Мали Бигфут 3D (The Son of Bigfoot)

Mali bigfoot

Садржај:
Од редитеља филмова Сами 1 и 2 и Кућа Магије, долази узбудљива авантура тинејџера Адама, који креће у потрагу за својим оцем и открива невероватну тајну. Тринаестогодишњи Адам креће у потрагу за својим давно изгубљеним оцем. Убрзо открива да му је отац ни више ни мање него легендарни Бигфут који се годинама скривао дубоко у шуми како би заштитио себе и своју породицу од велике корпорације, која жели изводити експерименте с његовим ДНА-ом. Отац и син почињу надокнађивати изгубљено вријеме, а Адам ускоро открива како такође има супер- моћи. Међутим, није свестан да је његова потрага за оцем довела корпорацију ХаирЦо. ближе Бигфуту.

18 часова

ТО (It)

to

Садржај:
Генијални Стивен Кинг и његова књига ТО постали су светски феномен након екранизације давне 1990. године. Када почну да нестају деца из градића Дери, Мејн, група деце ће морати да се суочи са својим највећим страховима. Они ће морати да се сретну са злим кловном, чија историја насиља и убистава датира далеко у прошлост.

20 часова

КИНГСМЕН - Златни круг (Kingsman: The Golden Circle)

kingsman

Садржај:
„Кингсмен: Тајна служба“, увео нас је у свет Кингсмена – независне, међународне обавештајне агенције, чији је главни циљ да свет буде сигурно место. У новом наставку наши јунаци се суочавају с новим изазовима. Када њихово седиште буде уништено, њихово путовање ће их одвести до открића сродне шпијунске агенције у САД-у под називом Стејтсмен, која датира из времена када су обе агенције основане. У новој авантури која тестира њихове границе и снаге, ове две елитне агенције мораће да се удруже како би победили немилосрдног заједничког непријатеља. У главним улогама Терон Еџертон и Колин Фирт, а њима се придружују Џулијен Мур, Ченинг Татум, Хали Бери, Педро Паскал, Џеф Бриџис, Вини Џоунс и Елтон Џон.

цена улазнице је 250,00 динара, улазнице се могу купити у Књижари „Доситеј“

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
1814399

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 142 гостију и нема пријављених чланова