Main menu

Србија у ритму Европе

У сали Културно образовног центра Шид одржаће се аудиција за талентоване младе певаче, плесаче и играче (од 12 до 20 година )из наше Општине Шид који ће нас представљати на такмичењу Србија у ритму Европе. Аудиција се одржава 22. јануара 2020. године са почетком у 12 часова. Такмичење Србија у ритму Европе ће се ове године одржати у јуну у Врању које је прошле године однело победу.

Више основаца и средњошколаца доћи ће да покажу своје плесачко, играчко и певачко умеће пред жиријем, а најбољи ће свој град представљати на 12. по реду популарном уметничком такмичењу за младе таленте.

Ово је такмичење које из године у годину расте и на којем млади имају прилику да покажу своје таленте. Са изабраним представницима наредних шест месеци радиће стручњаци из продукције програма, а као награду победници добијају путовање у земљу коју су представљали.

На такмичењу које ће се одржати у Врању у јуну млади таленти из 24 града међу којима је и Шид - представљаће 24 европске земље а оцењиваће их жири из свих градова као и публика путем СМС порука. Финале програма Србија у ритму Европе преносиће ТВ Прва.

Србија у ритму Европе одржава се од 2008. године и осмишљена је у складу са Европском повељом о учешћу младих у јавном животу на локалном и регионалном нивоу, Белом књигом ЕУ о младима, Националном стратегијом за младе РС и Акционим планом за младе.

 

Посетиоци

Број прегледа чланака
2524051