Main menu

3. Фестивал омладинских сцена “ФОС 2011” одржава се у Белој Паланци од 25. новембра до 03. децембра 2011. године. Селектор фестивала театролог Владимир Путник, од пријављених 31, одабрао је 7 такмичарских представа које ће учествовати на фестивалу.

fos-bela-palanka

Мото овогодишњег фестивала је „Чувари ведрине и духа“. Покровитељи фестивала су Министарство културе Републике Србије, Министарство омладине и спорта и Општина Бела Паланка, а организатори су Канцеларија за младе Бела Паланка, Средња школа „Никета Ремезијански“ и Центар за културу Бела Паланка.

Наши представници, другог дана фестивала пред 450 гледалаца. одиграли су представу “Мулен руж” у режији Цветина Аничића. Представа је добила савршене критике публике и стручног жирија.

На 3. ФОС-у учествовале су и представе: „Буба у уху“ - Театар 5-Београд, „Љубинко и Десанка“ - Културни центар „Радоје Домановић“ - Рача „Тамна је ноћ“ - Омладинско аматерско позориште „Крушка“ - Крушевац „Секунд и 35 стотинки“ - Aматерско позориште „Театрум арт лигнум“ - Београд „Госпођа министарка“ - Aматерско позориште младих - Ивањица „Господин фока“ - Центар за културу - Бела Паланка.

Посетиоци

Број прегледа чланака
3119878