Main menu

27.јануар-поводом прославе крсне славе СКУД-а „Свети Сава” из Шида сваке године одржава се свечани светосавски концерт под називом „Ускликнимо сљубављу“.СКУД „Свети Сава“ представља свој дугогодишњи рад у свим својим групама, своје кореографијe са којима се представљају на многим такмичењима. Поред њих у програму учествују и многи гости.

УСКЛИКНИМО С` ЉУБАВЉУ 2014.

СВЕЧАНИ КОНЦЕРТ СКУД "СВЕТИ САВА"

"УСКЛИКНИМО С` ЉУБАВЉУ"

СВЕЧАНИ КОНЦЕРТ СКУД "СВЕТИ САВА"

Опширније: УСКЛИКНИМО С` ЉУБАВЉУ 2014.

Крсна слава СКУД "Свети Сава"

У Спортском центру у Шиду 26. јануара 2013. године са почетком у 19,30 часова одржан је свечани концерт под називом "Ускликнимо с љубављу ".

sava zajednicka 2013

На концету су учествовале све фолклорне групе Друштва као и гости из Бијељине СКУД "Семберија". Спортски центар је био препун тако да су многи морали да стоје јер није било места за седење.

Опширније: Крсна слава СКУД "Свети Сава"

Светосавски концерт 2012

Поводом Славе СКУД-а „Свети Сава“, 28.јануара у суботу, биће одржан светосавски концерт под називом „Ускликнимо с´ љубављу“. Концерт ће се одржати у Спортском центру Шид са почетком у 18 часова.

flajer-2012-3

Опширније: Светосавски концерт 2012

Ускликнимо с´ љубављу 2012

 Поводом Славе СКУД-а „Свети Сава“, 28.јануара у суботу, одржан је светосавски концерт под називом „Ускликнимо с´ љубављу“ у организацији Културно образовног центра а под покровитељством Општине Шид.

Директорка Културно образовног центра госпођа Јасмина Латас

 Концерт је одржан пред више од хиљаду гледалаца у препуном Спортском центру Шид са почетком у 18 часова. На сцени је у току два ипо сата програма наступило више од 220 светосаваца и 90 нам драгих гостију.

Химна Светом Сави сви извођачи заједно

Српско културно уметничко друштво „Свети Сава“ са пуно одговорности и поштовања носи његово име и својим радом и вредним признањима, оправдава своје постојање и неговање српске традиције.

Опширније: Ускликнимо с´ љубављу 2012

Крсна Слава СКУД "Свети Сава" Шид

Концерту за прославу КРСНЕ СЛАВЕ СКУД "Свети Сава" Шид

Свечани концерт СКУД "Свети Сава" уприличен за прославу КРСНЕ СЛАВЕ одржан је 30. јануара 2011. године у Спортском центру у Шиду са почетком у 19,00 часова.

hala-odrasli

Уз пригодну беседу о Светом Сави одржан је веома успешан концерт на коме су поред домаћина СКУД "Свети Сава" учествовали и гости чланови АКУД "Димитрије Котуровић" из Раковице, Оркестар трубача Данијела Јокановића.
На концерту су већ традиционално уручена и признања и то СВЕТОСАВСКА ПЛАКЕТА, захвалнице за године играња и деловања у
Друштву као и специјалне захвалнице играчима.

Опширније: Крсна Слава СКУД "Свети Сава" Шид

Посетиоци

Број прегледа чланака
3119809