Skip to main content

Пројекат “Триглав Осигурање Србија у ритму Европе” намењен је деци у основним и средњим школама и осмишљен у складу са Европском повељом о учешћу младих у животу на општинском и регионалном нивоу, Белом књигом ЕУ о младима, Националном стратегијом за младе Републике Србије и Акционим планом политике за младе у Војводини.

u-ritmu

Циљ пројекта је подстицање, развијање, препознавање и очување младих талената у Србији, промоција интеркултуралности, толеранције, равноправности полова, поштовање људских права, различитости, сарадње и доживотног учења.

У оквиру програма пројекта, организују се бесплатне едукације за децу која су саставни део пројекта. Едукације се реализују у виду 4 различите секције: хор, модерни плес, фолклор И водитељство.

 

Србија у Ритму Европе

Србија у Ритму Европе

“Србија у ритму Европе” је највеће дечије музичко такмичење у Србији које намењено деци и омладини узраста од 14 до 21 годину. Општина Шид је и ове године подржала овај пројекат.

Опширније …Србија у Ритму Европе

Србија у ритму Европе - Шабац

ШИДСКО СУПЕРФИНАЛЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ "СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ"!

u-ritmu-sabac

Синоћ је у Шапцу одржано финале манифестације "Србија у ритму Европе" и можемо слободно рећи - општина Шид је, од 40 општина Србије, 20 општина које су ушле у финале такмичења - постигла највећи успех!

Опширније …Србија у ритму Европе - Шабац

Србија у ритму Европе 2012

 У петак 27.априла 2012.године са почетком у 20.30 часова, на платоу испред Културно – образовног центра Шид одржан је концерт манифестације"Триглав осигурање Србија у ритму Европе".

Picture-165

Манифестација "Триглав осигурање Србија у ритму Европе" је концертно-телевизијског карактера. Наш град Шид је био први по реду концерт који је одржан у оквиру ове манифестације.

Опширније …Србија у ритму Европе 2012

Србија у ритму Европе 27.априла 2012.године

Обавештавамо Вас да ће у петак 27.априла 2012.године са почетком у 20 часова, на платоу испред Културно-образовног Центра у Шиду бити организован концерт манифестације "Триглав осигурање Србија у ритму Европе".

 flajer-srbija-u-ritmu4

Манифестација "Триглав осигурање Србија у ритму Европе" је концертно-телевизијског карактера. Шид је први по реду концерт који ће се одржати у оквиру ове Манифестације. У претходној сезони 200.000 људи бодрило нашу децу на градским трговима широм Србије.

Опширније …Србија у ритму Европе 27.априла 2012.године

Србија у ритму Европе Уб

 

u-ritmu23. марта 2012.године, на Убу са почетком у 15 часова, заказано је снимање емисије поводом завршетка сезоне у оквиру пројекта „Србија у ритму Европе“.

У емисији ће бити представљена општина Шид и овогодишњи учесници пројекта, наши млади таленти и показати своја знања, вештине и умећа, која су стекла у десетомесечном периоду обуке од стране врхунских стручњака из области хора, новинарства, соло певања, модерног плеса и фолклора.

Опширније …Србија у ритму Европе Уб